Design web personalizat

Integrare cu sisteme terțe părți, dacă API este disponibil. Planificare și dezvoltare a proiectelor. Strategie și asistență după lansare.

Securizat SSL encryption

Creative IT va asigura securitatea, stabilitatea, performanțele de care aveți nevoie pentru a face față provocărilor pieței online.

GDPR compliant

Asigurăm protecția datelor cu caracter personal ale clienţilor noștrii în conformitate cu noile standarde GDPR.

Modul Chat online

Utilizează chat-ul online pentru a înțelege nevoile clienților tăi și pentru a crește valoarea medie a comenzilor și a vânzărilor.

Crearea unui site de prezentare

O formulă lejeră și receptivă de prezentare într-o singură pagină a activității structurii dumneavoastră liberale, comerciale sau artizanale. Între 1 și 5 pagini, incluzând toate funcționalitățile de bază.

Costuri de realizare a site-ului web

Costul unui site web va varia în funcție de funcționalitatea de care aveți nevoie și de complexitatea construcției site-ului web. De obicei, solicităm un avans de 50%, iar restul de 50% se plătește la terminarea proiectului.

Eternitatea Crisor

Servicii Funerare

link
Accordion

Lorem ipsum dolor sit amet.

$19
Alert

Lorem ipsum dolor sit amet.

$10
Heading

Lorem ipsum dolor sit amet.

$15
Team Member

Lorem ipsum dolor sit amet.

$19
Testimonial

Lorem ipsum dolor sit amet.

$17
Loading

SENDING

Mesajul tău a fost trimis cu succes. Mulțumim.

Pentru a contacta serviciile noastre de web design, este necesar să completați cerințele dumneavoastră în formularul de contact.

Avem nevoie de câteva informații mai importante pentru a înțelege mai bine cum vă putem ajuta în cel mai bun mod posibil.

Spuneți-ne puțin despre proiectul pe care trebuie să îl creați. Acest lucru este valoros, astfel încât să vă putem direcționa către echipa ideală.

  • Detalii Personale
  • Buget Proiect
  • Setări Serviciu

Sunt de acord ca acest site web să trimită informațiile mele către proprietar, astfel încât să poată răspunde cererii mele prin acest formular.