Principalele servicii de design web sau conexe pe care le oferim

Soluții e-commerce

Apelează cu încredere la Creative IT şi hai să realizăm împreună un magazin online exact aşa cum ţi-l doreşti, potrivit pentru afacerea ta.

Logo design

Creative IT vă ajută să construiți un brand de succes, care va raspunde cu promptitudine tuturor provocărilor pieței.

Găzduire web

Soluții profesionale de prezență online, atât pentru site-ul companiei tale, căt și pentru servicii specializate de email.

Mentenanță IT

Monitorizăm și intervenim proactiv pentru protejarea datelor și evitarea incidentelor, departament IT disponibil imediat.

Oferim o abordare completă care demonstrează conceptul, ideea, valoarea și capacitatea de adaptare în tot ceea ce facem.

Calitate

Creative IT dorește să fie un partener de încredere, care să cunoască și să rezolve în mod optim toate problemele IT cu care se confruntă în activitatea de zi cu zi partenerii noștrii.

Experiență

Avem experiența necesară pentru a vă ajuta să vă identificați și să vă atingeți obiectivele printr-o campanie integrată de design, dezvoltare web, găzduire, servicii IT și asistență.

Suntem hotărâți să lăsăm un impact tangibil și de durată asupra industriei de web design.

Tradiție

Suntem profesioniști în dezvoltarea soluțiilor web pentru companii.

Inovație

Căutăm să construim ceva care să schimbe viața oamenilor.

Feedback Clienți

Clienții noștri sunt mulțumiți de munca pe care o facem. Cea mai mare satisfacție este să primim recunoaștere pentru ceea ce am construit. Acest lucru ne motivează să performăm și mai mult.

Image

Ionut Matei

MANAGER / TRANSPORT

Personal destul de prietenos, de mare ajutor, recomand!

Conținut exclusiv pe diverse subiecte din domeniul IT

Tehnologii cu care lucrăm

Newsletter

Abonați-vă la newsletter-ul nostru și urmăriți informațiile noastre în mod constant. Primiți știri din domeniul IT. Promitem să nu trimitem promoții care nu vă plac.

  Prețuri și Pachete Web Design

  Fiecare pachet este format din mai multe servicii care împreună cumulează nevoile fiecărei afaceri.

  Competențe principale

  Considerăm toate tipurile de proiecte ca și cum ar fi ale noastre. Acest lucru ne aduce mai aproape de proiectele clienților noștri, aducând mult mai multă încredere și angajament.

  91

  Web Design

  84

  Branding

  92

  WordPress

  94

  Suport IT

  Loading

  SENDING

  Mesajul tău a fost trimis cu succes. Mulțumim.

  Pentru a contacta serviciile noastre de web design, este necesar să completați cerințele dumneavoastră în formularul de contact.

  Avem nevoie de câteva informații mai importante pentru a înțelege mai bine cum vă putem ajuta în cel mai bun mod posibil.

  Spuneți-ne puțin despre proiectul pe care trebuie să îl creați. Acest lucru este valoros, astfel încât să vă putem direcționa către echipa ideală.

  • Detalii Personale
  • Buget Proiect
  • Setări Serviciu

  Sunt de acord ca acest site web să trimită informațiile mele către proprietar, astfel încât să poată răspunde cererii mele prin acest formular.